Hiburan Tempatan Viral

“Tak Perlu Pakai Macam Pelacvr Utk Reviu Produk” – Anju Tempelak Influencer

Pelakon Zarina Anjoulie menempelak segelintir personaliti media sosial yang memakai pakaian menjolok mata demi melariskan produk yang direviu.

Kata Zarina atau lebih popular dengan panggilan Anju, tiada guna untuk menarik perhatian netizen dengan berpakaian tidak senpnoh walhal produk yang ingin dijual tidak mendapat sambutan.

“Ada beberapa org cakap aku pakai selekeh ketika reviu. Untuk akulah orang bayar aku untuk lakukan produk mereka. Influencer lain kebanyakannya tak berbaloi sebab menayang. Habuk pun tarak, jadi motif kau pakai macam GR0 tapi jualan tak banyak?

“Kau pakai se-ksi kau kena hi-na. Orang bayar bukan untuk kau lac-urkan badan atau dikecam,” tegasnya.

Kata Anju dia selesa dengan imej terkininya yang tidak bersolek atau mengenakan pakaian se-ksi untuk membuat reviu produk pelanggannya.

“Saya di kampung, saya banyak kerja. Pergi pasar, kejar ayam dan m4las nak tukar baju. Pemilik produk membayar saya untuk menjual barang mereka, bukan untuk pakai macam pelacur untuk lariskan barang mereka. Tak ada gunanya!

“Mereka tak kisah kalau saya pakai plastik sampah sekali pun asalkan barang laku. Sebab itulah kontrak saya dapat disambung, sebab saya real,” tambahnya.

Dedah Anju, suaminya juga pernah menyatakan hasrat untuk melihatnya bertudung semula.

“Saya ada suami, dia nak saya pakai tudung, berjubah… Tapi belum sampai waktunya. Selagi boleh tutup saya tutup. Saya jenis orang yang ringkas dan tak pandai nak bergaya. Sebab itu juga suami saya suruh pakai kemeja-T besar kalau di rumah,” kata Anju.

Berbalas c4karan

Sebelum ini Fara Mendoza telah mengeluarkan kata-kata pedas terhadap bekas pelakon, Zarina Anjoulie sewaktu live di Instagram beliau.

Sesi live itu telah disaksikan oleh ramai netizen sehingga ada yang cuba untuk menambah minyak di dalam api yang sedang membara.

Sebelum Fara membuat live di Instagram, Zarina terlebih dahulu sudah membuat live berkenaan dan isi kandungan live dia ada menyebut tentang kehidupan peribadi Fara.

Yang kahwin dengan kau pun biawak hidup
Be**** ni ingat aku sakit hati dengan dia. aku ni pun ada orang nak kawin dengan aku, dia tu tak ada siapa nak kahwin dengan dia. Kau tak kerja, mana datang duit tu.

Berang dengan kata-kata itu, Fara cuba untuk membalas semula di dalam live Instagram miliknya sehingga mengakitkan tentang suami kepada Zarina sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *