Hiburan Tempatan Viral

Jasmine Suraya Akui Sufian Suhaimi Ada 70 Peratus Ciri Lelaki Idamannya

Sering dikaitkan dengan Sufian Suhaimi, pelakon Jasmine Suraya Chin tertanya-tanya mengapa mengapa dia sering ditanyakan sejauh mana hubungannya dengan penyanyi itu.

Akui senang bersama penyanyi lagu Di Matamu itu, bagaimanapun Jasmine berkata hubvngan baik mereka tidak lebih sebagai rakan artis memandangkan mereka turut terlibat sama dalam satu projek telemovie.

“Jujurnya, Sufian seorang lelaki yang sangat ‘sweet’. Saya juga tak pernah menilanya daripada kisah yang berlaku kepadanya sebelum ini.

“Cuma bagi saya kami selesa berkawan baik sejak lebih setahun lalu. Setakat ini kami hanyalah teman rapat saja. Malah saya dan dia jarang berhubung. Kalau ada masa, barulah saling bersembang,” katanya.

Dalam pada itu, Jasmine sejujurnya mengakui Sufian memenuhi 70 peratus kr1teria lelaki idaman hatinya. Jasmine menyifatkan Sufian seorang yang baik, mempunyai sikap tidak bor0s dan bijak menguruskan kewangan.

“70..60 peratus kriteria yang ada pada dia memenuhi ciri-ciri lelaki pilihan saya. Sufian seorang yang cukup merendah diri. Pada masa sama dia cukup bijak menguruskan kewangan, dia tidak mudah b0ros.

“Bagi saya itu ciri yang sangat penting bagi seorang lelaki. Seorang yang berjimat tapi tak kedekvt. Itu yang bagus,” katanya.

Kata Jasmine lagi, dia tidak men0lak andai bertemu jodoh dengan lelaki Melayu memandangkan dia pernah menjal1n cinta dengan lelaki Melayu sebelum ini. Malah, keluarganya juga tidak meletakkan sebarang syarat dalam mencari jodoh.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: RK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *